Biler

Nye Nokian Rotiiva AT sommerdekk: Robust slitestyrke for SUV-modeller

Rotiiva AT gir gode kj?reegenskaper b?de p? asfalt- og grusveier, men ruller uten problemer ogs? i lett terreng. Dekkets robuste konstruksjon, og den skreddersydde gummiblandingen i slitebanen ? som gir god beskyttelse mot kuttskader ? gir dekket god slitestyrke ogs? p? tyngre biler. Dekket finnes i mange dimensjoner, og passer til lette lastebiler, st?rre SUV-modeller og pickup-modeller.
Det nye produktet har et aggressivt m?nster og brede, polerte spor som gir topp grep og kj?reegenskaper p? raskt skiftende sommerf?re. Takket v?re det unike m?nsteret fester ikke jord seg i sporene, og dekket ruller lett selv p? mykt underlag.

Stabile kj?regenskaper
Stabilisatorer i dekkets midtribbe gj?r dekket stivere, noe som bidrar til stabile kj?reegenskaper og rask styrerespons.
– Dekket har 3D-lameller som aktivt binder sammen m?nsterblokkene ved veikontakt, og gir enda bedre stabilitet. Un?dvendige bevegelser i lamellene reduseres, noe som forbedrer kj?reegenskapene ytterligere, sier Juha Pirhonen, produktutviklingssjef hos Nokian Tyres.
Kj?leribbene i skulderomr?det ?ker slitetyrken til Rotiiva AT, og bidrar til at dekket trives selv p? d?rlige veier og under raskt skiftende forhold. Lavere varmeutvikling reduserer slitasjen, ?ker komforten og gir flere mil.
Steinavvisere i bunnen av m?nstersporene reduserer risikoen for at steiner med skarpe kanter setter seg fast i sporene. Dette ?ker dekkets levetid fordi risikoen for skader p? stammen reduseres, spesielt ved kj?ring p? ujevnt underlag.

Skreddersydd design og sikkerhet
Nokian Rotiiva AT har tiltalende design, og det robuste dekket har dekksider som ser ulike ut. Ved montering av dekk kan du velge design: Enten en mer robust design for
terrengkj?ring, eller en design for vanlige veier. Nokian Tyres patenterte slitasjevarsler p? slitebanen ?ker sikkerhet og komfort.
Salget av det nye produktet startet v?ren 2012 p? Nokian Tyres kjernemarkeder.

Nokian Rotiiva AT – Robust slitestyrke
Egenskaper:
o Stabile kj?reegenskaper, med gode ytelser b?de p? vanlig vei og i terreng
o Aggressivt m?nster som gir gode kj?reegenskaper
o Stabil konstruksjon, slitebanen gir god beskyttelse mot kuttskader

Viktigste innovasjoner:
Stabilisatorer. Bedre stabilitet og gode kj?regenskaper. Stabilisatorene i dekkets midtribbe gj?r dekket stivere ved veikontakt, noe som gir meget stabile kj?reegenskaper og rask respons.
3D-lamellering. Bedre grep og komfort, samt bedre slitestyrke. 3D-lamellering gj?r de kraftig lamellerte m?nsterblokkene stivere. Un?dige lamellbevegelser avtar, noe som ytterligere forbedrer kj?reegenskapene.
Kj?leribber. Bedre slitestyrke. Kj?leribbene i dekkets skulderomr?de reduserer dekkets varmeutvikling. Mindre varmeutvikling reduserer dekkslitasjen, ?ker komforten og gir flere mil.
Steinavviser. ?ket sikkerhet, lengre levetid. Steinavvisere i bunnen av hovedsporene minimerer risikoen for at steiner med skarpe kanter setter seg fast i sporene. Dette ?ker dekkets levetid, ettersom risikoen for skader p? dekkstammen minsker, spesielt ved kj?ring p? ujevnt underlag.
Slitasjevarsler. ?ker sikkerheten. Sifre p? slitebanen viser hvor mange prosent av m?nsterdybden som gjenst?r.

Bilder: www.nokiantyres.com/RotiivaAT
Nokian sommerdekk:
Se hele v?rt produktsortiment: http://www.nokiantyres.no/dekk

Mer informasjon:
Nokian Tyres plc,
Juha Pirhonen, produktutviklingssjef, tlf. +358 10 401 7708
[email protected]

Matti Morri, sjef for teknisk kundeservice, tlf. +358 10 401 7621
[email protected]
Fredrik Hauge, produktsjef Nokian Dekk AS, tlf. +47 64 84 77 00
[email protected]
www.nokiantyres.no
www.facebook.com/nokiantyres
www.youtube.com/nokianTyresCom

Nokian Tyres er eneste dekkprodusent i verden som konsentrerer seg om produkter og tjenester for sikker bilkj?ring under nordiske forhold. Innovative dekk for person- og lastebiler, samt traktorer og tunge arbeidsmaskiner markedsf?res hovedsakelig i omr?der med sn? og skoger, og med krevende kj?reforhold p? grunn av ulike ?rstider. Nokian Tyres utvikler produkter der m?let er holdbar sikkerhet gjennom hele dekkets levetid. Nokian Tyres eier dekkjeden Vianor, som omfatter over 770 avdelinger i 20 land. Nokian Tyres omsetning i 2010 ble 1.058 millioner euro, og antall ansatte er ca. 3.500.
Vedlagte filer
PDF-dokument Word-dokument

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy


Tagi: #Billedtekst Fra   #FIFA   #Qatar   #VM