Biler

Vakle Hjulbrandsen og Geir Mustangskogen stiller lag i ?rets Zero Rally

Vakle Hjulbrandsen og Geir Mustangskogen stiller lag i ?rets Zero Rally
12-06-2012 08:31 Hyundai Motor Norway AS Hyundai stiller med to bensinmenn i ?rets Zero Rally

Formel 1 kommentator og racingsj?f?r Atle Gulbrandsen og Geir Schau, Gatebilredakt?r og morgenvert i Frokostklubben p? Radio Norge stiller opp i en Hyundai hydrogenbil i ?rets Zero Rally. Det er ikke f?rste gang disse to herrene samarbeider, de har nemlig begge lagt stemmer til animasjonsfilmen Biler 2 som Vakle Hjulbrandsen og Geir Mustangskogen. Begge to gleder seg stort til ? kj?re helt uten utslipp p? etappen fra ?re til Trondheim.
– Milj?vennlig teknologi er noe som har interessert meg i mange ?r, og jeg er en stor tilhenger av ? bruke bilsport til ? b?de vise frem og utvikle mer milj?vennlige l?sninger. Bilsport er jo verdens mest milj?vennlige idrett, for ingen annen idrett er konkret med p? ? utvikle milj?vennlige l?sninger som kommer vanlige bilister til gode, sier Atle Gulbrandsen.
?rets Zero Rally g?r fra Östersund i Sverige til Trondheim 14.-16. juni. L?pet er ?pent for biler med null i utslipp og over 50 biler har meldt seg p? i klassene for el-biler, biodrivstoffbiler, ladbare hybridbiler og hydrogenbiler. Hjulbrandsen og Mustangskogen kj?rer en Hyundai ix35 FCEV hydrogenbil fra ?re til Trondheim fredag 15. juni.
Atle Gulbrandsen mobil: 90 51 76 02
Geir Schau mobil: 90 74 18 07
Hyundai Motor Company i Korea er verdens femte st?rste bilprodusent med ca 78.000 ansatte. Hyundai er representert i 193 land med ca 6.000 forhandlere. I Norge har selskapet ca. 65 forhandlere og har solgt over 70.000 biler siden merket kom til landet i 1992.

A to już wiesz?  Tid for dekkomlegging: Sats p? kvalitets- sommerdekk

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy