Biler

EM vises p? storskjermer i hele Europa

Det kan v?re b?de kostbart og krevende ? komme seg til EM i fotball som starter 8. juni. Derfor arrangeres det visning av kamper p? storskjerm i mange byer i Europa. Her kan fotballfans komme sammen, nyte stemningen og f? med seg hvert minutt av dramatikken i godt lag med venner og andre fotballfans.
Hyundai st?r bak flere s?kalte Fan Parks over hele Europa, og i Norge hvor fotballfestene arrangeres i Bergen, Drammen. Kristiansand, Fredrikstad, Moss og i Oslo; p? b?de Kontraskj?ret og Valkyrieplass.
Hvis man ?nsker en VIP-billett til arrangementene i Norge kan man stikke innom en Hyundaiforhandler og pr?vekj?re en ny i30. Da er man samtidig med i trekningen om en tur i privatfly til EM-finalen 1. juli.
Hyundai Fan Park i Europa finnes i Praha, Paris, Dortmund, Berlin, Torino, Madrid, Moskva og St. Petersburg.
Hyundai Motor Company i Korea er verdens femte st?rste bilprodusent med ca 78.000 ansatte. Hyundai er representert i 193 land med ca 6.000 forhandlere. I Norge har selskapet ca. 65 forhandlere og har solgt over 70.000 biler siden merket kom til landet i 1992.
Vedlagte filer
Word-dokument

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy

Tagi: #Dekkslitasje Sjekk   #Dekktrykk Riktig   #Nokian Dekk   #Nokian Tyres Snart