Biler

V?rklar bil med Kärcher Chassis Cleaner! Fjern skitt og veisalt under bilen!

For bileiere i Norge er veisalting ofte en stor utfordring. Veisalt fester seg til bilens understell, bidrar til korrosjon og forkorter bilens levetid. Hittil har rengj?ring i vaskehall eller bruk av h?ytrykkstilbeh?r med annet form?l v?rt l?sningen for mange. Men n? har Kärcher kommet med en enkel og effektiv l?sning for de som selv ?nsker ? fjerne veisalt og annen skitt fra bilens understell.
Kärcher Chassis Cleaner er et ypperlig redskap for pleie og vedlikehold av bilens understell. Chassisvaskeren festes til h?ytrykkspistolen og f?res innunder bilen. Hjul s?rger for stabilitet og enkel h?ndtering, og fleksibelt h?ndtak gj?r den lett ? skyve frem og trekke tilbake. H?yden kan justeres fra 11 til 38 cm og s?rger for at chassisvaskeren passer de aller fleste kj?ret?y. Roterende h?ytrykksdyser rengj?r et st?rre omr?de. Kärcher Chassis Cleaner er kompatibelt med alle v?re h?ytrykksvaskere i seriene K2 til K7. Produktet er allerede i salg hos utvalgte forhandlere.
Produktet leveres med separat skumdyse for p?f?ring av chassisvoks. P?f?ring av chassisvoks etter endt vask forsegler, beskyttelser, og forebygger korrosjon uten ? tette. Voksen legger seg ogs? i omr?der som er vanskelige ? n?. Det er meget enkelt ? skifte mellom skumdysen og selve chassisvaskeren.
Ikke alle ?nsker ? benytte vaskehaller som b?de kan skade lakk og gi varierende vaskeresultat. Mange ?gj?r-det-selv? l?sninger tar lang tid, er mindre effektive og gir varierende vaskeresultat. I tillegg m? man ofte jobbe i ukomfortable arbeidsposisjoner for ? komme ordentlig til. Kärcher Chassis Cleaner s?rger for sk?nsom, rask og grundig rengj?ring av bilens understell, samtidig som du unng?r uheldige arbeidsstillinger.

Kärcher er verdens ledende produsent av rengj?ringssystemer, og har et bredt sortiment av maskiner og l?sninger b?de for profesjonelt renhold og private brukere.
Vedlagte filer
PDF-dokument Word-dokument

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy