Biler

Nye EfficientGrip SUV-dekk gir drivstoffbesparinger og ?kt ytelse til firehjulstrekkere

16-04-2012 13:00 Goodyear Dunlop Norge Goodyears nye SUV-dekk oppfyller kravene i et stadig st?rre europeisk marked for firehjulstrekkere og SUV?er. Dekket gir lavere drivstofforbruk, lavere CO2-utslipp og mindre st?y ? uten at det g?r p? bekostning av kj?reegenskaper og sikkerhet.

Goodyears nye SUV-dekk oppfyller kravene i et stadig st?rre europeisk marked for firehjulstrekkere og SUV?er. Dekket gir lavere drivstofforbruk, lavere CO2-utslipp og mindre st?y ? uten at det g?r p? bekostning av kj?reegenskaper og sikkerhet.
Etter en vellykket lansering av Goodyears prisbel?nte EfficientGrip-dekk for personbiler lanserer selskapet n? de nye EfficientGrip SUV-dekkene. Dekkene er spesielt beregnet p? det voksende markedet for SUV?er og firehjulstrekkere og kombinerer kvalitetene i denne dekkserien med EfficientGrips egenskaper for lavere drivstofforbruk, CO2-utslipp og st?yniv?. Dekkene er beregnet p? en rekke forskjellige SUV?er og firehjulstrekkere, fra store luksusutgaver til standard-, kompakt- og sm?biler.
Et gr?nt SUV-dekk med gode egenskaper
Goodyears EfficientGrip SUV-dekk er utviklet med selskapets nyskapende FuelSaving-teknologi og er konstruert med en spesiell polymer som bidrar til lavere rullemotstand, drivstoffbesparinger og reduserte CO2-utslipp.
?Etter hvert som SUV?er og firehjulstrekkere blir stadig mer ?konomiske og bilprodusentene legger ned mye arbeid i ? oppfylle strengere milj?standarder, har Goodyear p? sin side arbeidet intensivt med ? sikre dekk som st?tter denne kontinuerlige innsatsen?, sier Hugues Despres, varemerkedirekt?r for EMEA-omr?det hos Goodyear.
De nye avanserte funksjonene best?r blant annet av 3D-lameller i slitebanen som er utformet for ? forbedre den samlede kontakten mellom dekk og vei, noe som reduserer bremselengden med flere meter . For ? oppfylle kravene til bedre veigrep p? v?tt underlag har vi vevd et avansert slitebanemateriale tett inn i dekkstrukturen, som inneholder gripeharpiks for ytterligere ? bedre bremseegenskapene p? v?te veier. Den optimerte blokkdesignen og -sekvensen reduserer st?yniv?et fra dekkene.
?ker kj?relengden med nyskapende IT
EfficientGrip SUV-dekket har en jevn stivhet og trykkfordeling i avtrykket og er utviklet gjennom dataoptimerte modeller som er bygd ved hjelp av den siste utviklingen innen IT. Resultatet er et dekk med ?kt kj?relengde, samtidig som lavere samlet dekkvekt i forhold til tidligere modeller gir bilf?rerne bedre styrepresisjon og h?ndtering.
Ettersp?rselen etter spesialdekk for SUV?er og firehjulstrekkere ?ker i takt med det voksende europeiske markedet, som er forventet ? n? flere millioner kj?ret?yer innen 2014 .
?Med EfficientGrip SUV ?nsker vi ? oppfylle de spesifikke dekkbehovene i dette voksende segmentet. EfficientGrip SUV er et opplagt valg fordi dekkene bidrar til ? redusere innvirkningen p? milj?et ? uten ? g? p? bekostning av kj?reegenskapene?, konkluderer Despres.
Goodyear Dunlop Nordic er en forretningsenhet som representerer ?tte land i Norden og Baltikum, med hovedkontor i Stockholm. Goodyear Dunlop Nordic best?r av omtrent 140 ansatte, og en del av produkttestingen finner sted i de nordlige delene av Finland og Sverige. Goodyear- er én av verdens ledende dekkprodusenter. Goodyear har omtrent 70,000 ansatte og produserer sine produkter p? mer enn 60 anlegg i 25 land over hele verden. Dunlop- er en av verdens ledende produsenter av h?ykvalitets- og ultrah?ykvalitetsdekk med en imponerende suksesshistorie innen motorsport. Dunlops omfattende motorsportserfaring har f?rt til nyskapende teknologier for dekk som produseres for hverdagskj?ring. Og Fulda, Sava, Kelly och Debica.

A to już wiesz?  Hyundai masseproduserer hydrogenbiler

Hvis du vil ha mer informasjon om Goodyear kan du g? til www.goodyear.com. Hvis du vil ha mer informasjon om Dunlop kan du g? til www.dunlop-tires.no eller www.dunlopmotorcycle.eu.
Vedlagte filer
Word-dokument

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy