Biler

Hyundai Solaris ?rets bil i Russland

03-04-2012 10:08 Hyundai Motor Norway AS Hyundai Solaris, russisk bil for det russiske marked

Etter bare et knapt ?r p? markedet har Hyundai Solaris solgt 100.000 eksemplarer og har n? blitt utnevnt til ?rets sm?bil i Russland. Bilen er spesielt designet for unge familier i det russiske bilmarkedet. Hyundai Solaris produseres p? Hyundais fabrikk i Russland og leveres som sedan og hatchback.
Bilen selges ikke i Norge.
Hyundai Motor Company i Korea er verdens femte st?rste bilprodusent med ca 78.000 ansatte. Hyundai er representert i 193 land med ca 6.000 forhandlere. I Norge har selskapet ca. 65 forhandlere og har solgt over 70.000 biler siden merket kom til landet i 1992.
Vedlagte filer
Word-dokument

A to już wiesz?  Ford tok sin h?yeste andel av Europas nyttekj?ret?ymarked p? 6 ?r

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy