Biler

Hyundai lanserer ny i20 i Geneve

Hyundai i20 har f?tt nytt utseende b?de inn- og utvendig. Ogs? denne modellen kan n? kjennes igjen p? Hyundais designspr?k Fluidic Sculpture med heksagonal grill og nye hovedlys. Bilen er n? 3.995 meter lang pga nye st?tfangere som legger til 55mm i forhold til forrige modell.
Motorer som vil bli tilgjengelig i Norge er 1,2 og 1,4 bensin pluss den nye 1,1 tre-sylinder dieselmotoren som yter 75 hk med et utslipp p? 84 g/km CO2. Denne motoren er utviklet hos Hyundai i Tyskland og blir produsert i Tyrkia. Hyundai i20 blir tilbudt med fem- eller sekstrinns manuelle girkasse eller fire-trinns automatisk girkasse.
P? lik linje med andre modeller fra Hyundai leveres i20 med Hyundais tripple fem-?rs garanti.
Hyundai Motor Company i Korea er verdens femte st?rste bilprodusent med ca 78.000 ansatte. Hyundai er representert i 193 land med ca 6.000 forhandlere. I Norge har selskapet ca. 65 forhandlere og har solgt over 70.000 biler siden merket kom til landet i 1992.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy


Tagi: #ABC   #Hyundaisjef Allan Rushforth   #SUV   #Volvo S60