Biler

Ny generasjon i30 fra Hyundai

Hyundai lanserer n? en helt ny i30, med utslipp p? ned til 97g/km Co2. Bilen er utviklet for det europeiske markedet p? Hyundais designsenter i Tyskland og produseres i Tsjekkia. Den har ny design, sterkere motor med lavere utslipp og mer utstyr enn tidligere. Den nye i30 er ogs? noe lengre og bredere enn sin forgjenger.
Hyundai i30 blir levert med b?de diesel- og bensinmotor og ca 60 prosent av bilene solgt i Norge forventes ? v?re dieseldrevet. Alle bilene kommer med seks-trinns girkasse (automat for enkelte modeller) og er utstyrt med syv kollisjonsputer. Den er forventet ? ta en sentral rolle i Hyundais fremtidige vekst i Europa st?ttet opp med fem ?rs garanti inkludert veihjelp og garanti p? orginaldeler fra Hyundai.
Hyundai i30 kommer med FLEX STEER, et system som lar f?reren bestemme styreegenskapene p? rattet med innstillingene Comfort, Normal og Sport
Hyundai i Norge har planer om ? selge 1.200 av den nye modellen i 2012, mens i Europa er planen ? selge ca 120.000 biler pr. ?r.
Siden i30 ble lansert i 2007 er det solgt over 400.000 eksemplarer i Europa, noe som gir modellen en solid sjette plass i sitt segment med en markedsandel p? 4,8 prosent. I 2010 alene ble det solgt over 115.000 i30 i Europa. I Norge er det solgt 4.753 biler av denne modellen siden introduksjonen.
Hyundai Motor Company i Korea er verdens femte st?rste bilprodusent med ca 78.000 ansatte. Hyundai er representert i 193 land med ca 6.000 forhandlere. I Norge har selskapet ca. 65 forhandlere og har solgt over 70.000 biler siden merket kom til landet i 1992.
Vedlagte filer
Word-dokument

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy

Tagi: #Nye Hyundai