Biler

Hyundai Elantra k?ret til ?rets bil

Under bilutstilingen i Detroit i g?r ble Hyundai Elantra k?ret til ?rets bil i Nord-Amerika for 2012. K?ringen ble foretatt av 50 amerikanske journalister som vurderte over 50 biler. Det er andre gang Hyundai har vunnet prisen, etter at Genesis vant den i 2009.
For flere detaljer om bilen og bilder se vedlagte pressemelding og link til hyundainews
Hyundai Motor Company i Korea er verdens femte st?rste bilprodusent med ca 78.000 ansatte. Hyundai er representert i 193 land med ca 6.000 forhandlere. I Norge har selskapet ca. 65 forhandlere og har solgt over 70.000 biler siden merket kom til landet i 1992.
Vedlagte filer
Word-dokument

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy


Tagi: #Billedtekst Hyundais   #Grandeur Azera   #Hyundai Motor Company   #Korea