Sniktitt p? Hyundais neste konseptbil

Hyundai har gitt en sniktitt p? sin nye konseptbil i-oniq, basert p? formspr?ket Fluidic Sculpture. Konseptbilen utvikles p? selskapets utviklingskontor i Rüsselsheim i Tyskland og konseptet vil bli vist f?rste gang p? bilmessen i Geneve i mars 2012.
Hyundais europeiske sjefsdesigner sier om bilen – Two strong arched curves define the silhouette of i-oniq, creating a playful contrast between the sharp character lines and soft but muscular features. Se for?vrig vedlagte pressemelding.
Hyundai Motor Company i Korea er verdens femte st?rste bilprodusent med ca 78.000 ansatte. Hyundai er representert i 193 land med ca 6.000 forhandlere. I Norge har selskapet ca. 65 forhandlere og har solgt over 70.000 biler siden merket kom til landet i 1992.
Vedlagte filer
Word-dokument

Authors

Related posts

Top