Biler

Kvalitetspris til Hyundai

Billedtekst: Hyundais nye generasjon i30 vil bli produsert p? selskapets fabrikk i Tsjekkia
Hyundais fabrikk i Nosovice i Tsjekkia har vunnet “Excellence Award” fra The National Award for Quality i Tsjekkia, et land som produserer over en milliion biler i ?ret, inkludert modeller fra VW, Skoda, Peugeot, Citroen og Toyota.
Hyundais fabrikk i Tsjekkia ble ?pnet i 2008 og produserer mange av de europeiske modellene fra Hyundai, der i blant ix20, i30 og ix35 for det norske markedet. Ogs? den nye i30 som blir lansert i 2012 vil bli produsert der. Fabrikken er i dag i stand til ? produsere 300.000 biler pr. ?r med tre skift fordelt p? 2.000 ansatte.
Hyundai Motor Company i Korea er verdens femte st?rste bilprodusent med ca 78.000 ansatte. Hyundai er representert i 193 land med ca 6.000 forhandlere. I Norge har selskapet ca. 65 forhandlere og har solgt over 70.000 biler siden merket kom til landet i 1992.
Vedlagte filer
Word-dokument

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy