Biler

Hyundai opp 10,5 prosent

Billedtekst: Hyundais nye i30 kommer i salg i 2012
Hyundai solgte 2.949.914 biler i l?pet av ?rets tre f?rste kvartal i 2011. Over 80 prosent ble solgt utenfor Korea og 4.287 ble solgt i Norge. Markedsandelen for personbiler i Norge ble 3,9 prosent, som inneb?rer en ?kning p? 23,7 prosent. P? verdensbasis tilsvarer salget en ?kning p? 10,5 prosent.
Nye modeller som i40 i Europa, Accent (Verna), Grandeur (Azera) og Veloster har bidratt til salget. Hyundai forventer lavere ettersp?rsel i ?rets siste kvartal grunnet finansiell uro i Europa og noe lavere vekst i nye markeder. For ? im?tekomme dette vil Hyundai fortsette fokus p? kvalitet og innovativ markedsf?ring, det vil bl.a. si ? tilby bilmodeller som er speielt tilpasset hvert enkelt marked. Parallelt foreg?r det en kontinuerlig utvikling av motorer med lavere utslipp og forbruk.
Hyundai Motor Company i Korea er verdens femte st?rste bilprodusent med ca 78.000 ansatte. Hyundai er representert i 193 land med ca 6.000 forhandlere. I Norge har selskapet ca. 65 forhandlere og har solgt over 70.000 biler siden merket kom til landet i 1992.
Vedlagte filer
Word-dokument

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy


Tagi: #Active City Stop   #Ford Europas   #HK   #USA