Biler

Fem stjerner til Hyundai

Fem stjerner til Hyundai
26-08-2011 14:56 Hyundai Motor Norway AS Hyundais nye stasjonsvogn fikk toppresultat i sikkerhetstesten EuroNCAP

Hyundais nye stasjonsvogn i40 fikk nylig alle fem oppn?elige stjerner i Euro NCAP med 92%. Dette putter bilen i klasse med de beste og betyr at i40 er blant de tryggeste bilene i sitt segment. Elektronisk stabilitetsprogram (ESP), hastighetsbegrenser og setebeltep?minnelse bidro til resultatet. Bilen oppn?dde maksimum score for p?kj?rsel fra siden og sete/nakkest?tte oppn?dde ogs? h?y score. I omr?det barnebeskyttelse fikk bilen 86 prosent og 43 prosent i beskyttelse for fotgjengere. Frontfangeren fikk ekstra h?y poengsum for god beskyttelse av fotgjengeres legger.
Hyundai i40 er den femte av Hyundais modeller p? rad til ? oppn? fem stjerner etter i20, ix20, i30 og ix35.
Hyundai Motor Company i Korea er verdens femte st?rste bilprodusent med ca 78.000 ansatte. Hyundai er representert i 193 land med ca 6.000 forhandlere. I Norge har selskapet ca. 65 forhandlere og har solgt over 70.000 biler siden merket kom til landet i 1992.
Vedlagte filer
Word-dokument

A to już wiesz?  Hyundais merkevare ?ker i verdi

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy