Biler

Hyundai p? topp i merkevarerapport

17-08-2011 14:45 Hyundai Motor Norway AS Hyundai er blant verdens ledende "Global Green Brands", foran BMW, Ford og Mercedes.

Hyundai ble rangert som nr. 11 blant verdens “gr?nne” merkvarer (Global Green Brands) av Interbrand i en fersk rapport. En hoved?rsak er selskapets satsing p? utvikling av hydrogenbiler og Blue Drive, et altomfattende tiltak fra Hyundai for ? redusere drivstofforbruk og utslipp av CO2 p? alle sine biler.
Hyundai ble nr. fire av syv bilprodusenter som kom med p? listen. Unders?kelsen er gjort blant 10.000 respondenter i 10 land og vurderer selskapenes aktiviteter for et bedre milj? kombinert med publikums oppfatning.
Hyundai Motor Company i Korea er verdens femte st?rste bilprodusent med ca 78.000 ansatte. Hyundai er representert i 193 land med ca 6.000 forhandlere. I Norge har selskapet ca. 65 forhandlere og har solgt over 70.000 biler siden merket kom til landet i 1992.
Vedlagte filer
Word-dokument

A to już wiesz?  Hyundai Veloster turbo i 2012

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy