Biler

Ny Hyundaiforhandler i Numedal

Billedtekst: Stein Vikan med en ny Hyundai i40 foran nye lokaler p? R?dberg
Hyundai har f?tt en ny forhandler i Numedal. Grangaard Vikan AS er lokalisert p? R?dberg og eies av Automobile AS og Stein Vikan.
Ole Grangaard i Automobile sier i en kommentar at etableringen vil sikre synergieffekt i samarbeid med Skrim Bil p? Kongsberg og Sporty Bil AS i Skien. Disse forhandlerne vil betjene det samme distriktet i Buskerud og Numedal.
Grangaard Vikan AS vil starte opp i midten av august med full Hyundai forhandlerstatus. (salg, verksted, karosseri) og Hyundai vill v?re representert som eneste merke i helt nye lokaler. Forhandleren ligger tett inntil hovedveien mot Uvdal og Geilo.

Hyundai Motor Company i Korea er verdens femte st?rste bilprodusent med ca 78.000 ansatte. Hyundai er representert i 193 land med ca 6.000 forhandlere. I Norge har selskapet ca. 65 forhandlere og har solgt over 70.000 biler siden merket kom til landet i 1992.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy


Tagi: #Hyundai Motor Company   #Korea