Biler

Hyundai tester FCEV teknologi i Norden

Under en seremoni i K?benhavn 12. desember har Hyundai Motor Company tilbudt hovedstadene i Danmark, Sverige, Island og Norge ? teste sine hydrogendrevne biler. To biler er i dag tilgjengelig for testing og demonstrasjon.
FCEV (Fuel Cell Eelctric Vehicles) slipper kun ut vanndamp og Hyundais versjon, basert p? modellen ix35, kan n? en toppfart p? 160 km/t og klarer 0-100 km p? 12,8 sekunder. Bilene har et CO2-utslipp p? null.
Les mer om avtalen i vedlagte pressemelding.
Hyundai Motor Company i Korea er verdens femte st?rste bilprodusent med ca 78.000 ansatte. Hyundai er representert i 193 land med ca 6.000 forhandlere. I Norge har selskapet ca. 65 forhandlere og har solgt over 70.000 biler siden merket kom til landet i 1992.
Vedlagte filer
Word-dokument

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy