Biler

Hyundai offentliggj?r priser p? i40

09-05-2011 16:46 Hyundai Motor Norway AS Hyundai har offentligjort priser p? i40 stasjonsvogn. Inngangsprisen er 275.950 korner.

Den nye Hyundai i40 stasjonsvogn blir priset fra 275.900 kroner med 1,7 liters dieselmotor p? 115 hk. Toppmodellen med full utstyrspakke, diesel og automat kommer p? 412.950 kroner med 136 hk. I tr?d med Hyundais ambisjon om ? tilby premium utstyr til en hyggelig pris, kommer toppmodellen med bl.a panorama soltak, filskifte-varsler, skinnseter, navigasjon, ryggekamera, xenonlys, el-sete, to-sone automatisk klimanalegg, avkj?lt hanskerom, parkeringssensor, oppvarmet sone for vindusviskere, cruisecontroll, regnsensor og sotete ruter. Alle modellene har oppvarmede sidespeil med blinklys, aktive nakkest?tter, elektrisk parkeringsbrems, bagasjeromsskjuler, og oppvarmede for- og bakseter (unntatt 1,6 GDi som ikke har oppvarmede bakseter). Alle modellene har selvsagt enkel oppkobling mot iPod, pluss AUX og USB inngang, ni kollisjonsputer og 16? eller 17? alufelger.
Viktige konkurrenter for bilen blir Toyota Avensis, Ford Mondeo og VW Passat.
Hyundai Motor Company i Korea er verdens femte st?rste bilprodusent med ca 78.000 ansatte. Hyundai er representert i 193 land med ca 6.000 forhandlere. I Norge har selskapet ca. 65 forhandlere og har solgt over 70.000 biler siden merket kom til landet i 1992.
Vedlagte filer
PDF-dokument Word-dokument

A to już wiesz?  Hyundai utvider i Europa

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy