Biler

Hyundai i40 sedan lanseres i Barcelona

Hyundai viser n? skisser av den nye i40 sedan som blir lansert i Barcelona 12. mai p? Barcelona Motor Show. Stasjonsvognutgaven av bilen ble lansert p? bilmessen i Geneve i mars og den kommer til Hyundaiforhandlere i Norge i sommer. Begge modellene er utviklet p? Hyundais europeiske designsenter i Tyskland og f?lger fabrikantens nye formspr?k “fluidic sculpture”.
Bilen har romslige innvendige m?l og interi?ret er laget for at det skal v?re mest mulig praktisk, samtidig som det skal by p? topp komfort for f?rer og passasjerer.
Sedanmarkedet er stort i Spania, og Barcelona er derfor ett naturlig sted for Hyundai ? introdusere i40 sedan.
Hyundai Motor Company i Korea er verdens femte st?rste bilprodusent med ca 78.000 ansatte. Hyundai er representert i 193 land med ca 6.000 forhandlere. I Norge har selskapet ca. 65 forhandlere og har solgt over 70.000 biler siden merket kom til landet i 1992.
Vedlagte filer
Word-dokument

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy