Biler

Hyundai satser p? nyttekj?ret?y i Kina

Hyundai har etablert Sichuan Hyundai Motor Company sammen med Nanjun Auto i Kina med sikte p? ? produsere opp til 160.000 busser og lastebiler fra 2013. Kina regnes som verdens st?rste marked for kommersille nyttekj?ret?y med et totalsalg p? 4,3 millioner kj?ret?y i 2010 og forventet 5,2 millioner kj?ret?y i 2015.
Selskapet blir lokalisert i Ziyang City i Sichuanprovinsen hvor produksjonen skal skje i Nanjung Auto sitt anlegg frem til en ny fabrikk er ferdig i 2013. Fabrikken vil produsere to merkenavn, Nanjun for det den prisbeviste del av markedet og Hyundai for high-endmarkedet.
Hyundai Motor Company i Korea er verdens femte st?rste bilprodusent med ca 78.000 ansatte. Hyundai er representert i 193 land med ca 6.000 forhandlere. I Norge har selskapet ca. 65 forhandlere og har solgt over 70.000 biler siden merket kom til landet i 1992.
Vedlagte filer
Word-dokument

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy


Tagi: #CES   #Helmut Matschi   #IBM   #Las Vegas