Pressemeldinger

Continental best i test v?ren 2011

Continentals sommerdekk ContiPremiumContact 2 er det klart beste dekket i NAFs ?rlige test av sommerdekk. Dekket sl?r konkurrentene med god margin n?r det gjelder grep b?de p? v?t og t?rr asfalt. ? Det er vanskelig ? f? et bedre sommerdekk enn dette p? bilen i ?r, er NAF-bladet Motors konklusjon.
Motors ?rlige dekktekst er Nordens st?rste, og gj?res i samarbeid med Aftonbladet og Auto Motor og Sport i Sverige, Tekniikan Mailma i Finland og Auto Revue i Russland.
15 dekkprodusenter er med i testen.
Eksemplarisk kj?ref?lelse
ContiPremiumContact 2 sl?r de andre dekkene med god margin n?r det gjelder grep p? b?de v?t og t?rr asfalt.
? Kj?ref?lelsen er ogs? eksemplarisk, b?de n?r det gjelder presis styrerespons og udramatisk oppf?rsel n?r grensen for grep overskrides, skriver bladet Motor.
?rets test vektlegger tre hovedkategorier: V?t asfalt vektlegges 60 prosent, t?rr asfalt vektlegges 25 prosent mens ?konomi og komfort sl?s sammen og vektlegges med de siste 15 prosentene.
Topp bremseegenskaper
ContiPremiumContact 2 er utviklet i samarbeid med flere ledende bilprodusenter.
? Dekket er utviklet med tanke p? topp grep ved brems p? b?de v?tt og t?rt f?re, det har maksimale dreneringsegenskaper og meget god styrerespons. Testen i Motor bekrefter at vi har lyktes med ? utvikle et dekk med avansert sikkerhet, sier teknisk sjef i Continental Dekk i Norge, Frank Larsen.
Dekket er utviklet med tanke p? topp grep ved brems p? b?de v?tt og t?rt f?re, det har maksimale dreneringsegenskaper og meget god styrerespons. Testen i Motor er utf?rt p? baner i Europa og USA.
Testvinner
ContiPremiumContact 2 ble lansert v?ren 2005, og har gjennom de siste ?rene gjennomg?tt en rekke oppdateringer. Dekket har vunnet tilsvarende mange tester. I tillegg til NAFs og Motors omfattende test, fikk dekket en sterk anbefaling i en tilsvarende sommerdekktest gjennomf?rt p? vegne av s?sterorganisasjonene i Tyskland (ADAC) ?sterrike (ÖAMTC) og Sveits (TCS).Her ble spesielt egenskapene p? v?t og t?rr vei fremhevet. Dekket fikk ogs? toppkarakter i det anerkjente motormagasinet Auto Zeitungs test av sommerdekk.
Med en omsetning p? rundt 25,5 mrd euro i 2010, er Continental en av verdens st?rste leverand?rer til bilindustrien. Som leverand?r av blant annet bremsesystemer, chassis-komponenter, bilelektronikk, dekk, sikkerhetssystemer og tekniske slanger bidrar Continental til ?kt trygghet i trafikken samt global klimasikkerhet. Selskapet er ogs? en partner i fremtidens nettverkskommunikasjon mellom biler. Continental har 149.000 ansatte i 46 land.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy


Tagi: #m?nsterdybdesikkerhetnordnorgenord norgenord-norgevinterdekktestvinnerpersonbildekkbransjendekkcontinental tyrescontinentalbilindustribil