Biler

Nokian Tyres lanserer i dag gratisprogrammet Hakkapedia som skal gj?re veisikkerheten bedre

Programmet kan lastes ned gratis p? mobiltelefonen og vil gi brukere verdifull informasjon om alt som skjer p? veien. Informasjonen p? mobilapplikasjonen er basert p? data fra Mediamobile Nordic og Google maps. Her kan bilf?rere f? informasjon om alt fra store bilk?er, ulykker p? veien eller ustabile v?rforhold.
Pioner innen trafikksikkerhet. Trafikksikkerhet har v?rt en av de viktigste prinsippene i Nokian Tyres produktutvikling gjennom 75 ?r. Utvikling, testing og patentsikring av ulike l?sninger som forbedrer trafikksikkerheten, har v?rt i fokus hele tiden. Som den del av 75-?rsjubileet til vinterdekket Nokian Hakkapeliitta, lanseres mobilapplikasjonen Hakkapedia. Gjennom tjenestens interaktive funksjoner f?r brukerne mulighet til ? dele tips og observasjoner med andre.
Tanken er at trafikantene blir involvert og rapporterer informasjon til applikasjonen. Mobilapplikasjonen er kompatibel for Iphone, Android og Symbian.
– ?Hakkapedia tillater brukeren ? ta best mulig valg med hjelp av trafikkinformasjon, og til ? laste opp sine egne observasjoner. Det kan hjelpe andre p? veien. Samtidig kan brukeren f? aktuell informasjon om trafikkork og ulykker, og justere sin rute om n?dvendig?, sier kommunikasjonsdirekt?r Antti-Jussi Tähtinen i Nokian Tyres.
Hakkapedia samler nyttig informasjon fra brukerne p? ett og samme sted. Man kan laste opp informasjon om trafikkrisikoer som farlige kryss, veihindre eller andre hindre som truer sikkerheten p? veien. Det er ogs? mulig ? foresl? aktiviteter for Team Hakkapedia som vil forbedre veisikkerheten.
Hakkapedias funksjoner:
– Ruteplanlegger
– K? p? veien
– U?nskede hendelser
– V?rmeldinger
– Veiarbeid
– Kamerabokser
– Nyheter
– Parkeringsplasser
For mer informasjon:
Antti-Jussi Tähtinen
Vice President, Marketing and Communications
tel. +358 10 401 7940
antti-jussi.tahtinen(at)nokiantyres.com

Kjetil R?ssel
Customer Service
Telephone: +47 64 84 77 26
kjetil.rossel(at)nokiantyres.com

www.nokiantyres.com/hakkapedia_no
http://www.facebook.com/hakkapedianorge

Fakta:
Nokian Hakkapeliitta dekk er utviklet for ekstreme v?rforhold. Siden1936 har Nokian Tyres lansert 33 ulike produkter, b?de vinterdekk med og uten pigger. Nokian Tyres er verdens nordligste dekkprodusent med egen fabrikk og testsenter i Ivalo i Finland. Selskapet er den eneste dekkprodusenten i verden som spesielt fokuserer p? behov i de nordiske landene.
Som enda däcktillverkaren i världen koncentrerar sig Nokian Tyres p? produkter och tjänster för säker bilkörning i nordiska förh?llanden. Innovativa däck för person- och lastbilar samt tunga arbetsfordon marknadsförs huvudsakligen i omr?den där det finns snö och skogar samt krävande körförh?llanden p? grund av olika ?rstider. Nokian Tyres utvecklar produkter där m?let är den h?llbara säkerheten och miljövänlighet under däckets hela livscykel. Nokian Tyres äger däckkedjan Vianor med över 770 anläggningar i 20 länder. Nokian Tyres omsättning uppgick till cirka 1 058 miljoner euro ?r 2010 och antalet anställda är cirka 3 500. Nokian Tyres aktie noteras p? NASDAQ OMX i Helsingfors. Mer information finns p? www.nokiantyres.com

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy


Tagi: #BMW   #Cabriolet A207   #KVD   #Volkswagen Passat