Biler

Dunlop Sportmax Qualifier (H-kategorien)

For unge motorsykkelf?rere som krever respons p? racingniv? til en rimelig penge, er l?sningen den nye H-kategorien med Dunlop Sportmax Qualifier-dekk.
N?r du f?rst skal starte p? to hjul, er det viktig at du har det beste utstyret som du har r?d til. Hvis du ser bort fra selve sykkelen, s? er dekkene det beste du kan investere i. De er det f?rste og viktigste bindeleddet mellom deg og veien eller banen.
Dunlops nye Sportmax Qualifier-dekk er spesialdesignet for at det skal gi unge entusiaster det beste sportsdekket som de har r?d til.
Ved hjelp av gummiblandingsteknologi som er hentet fra GP Racer D211, Dunlops h?yytelses vei-/banedekk, kombinerer Qualifier ytelsen til et nesten racingdekk med en utrolig pris.
Dette er det f?rste dekket som gir unge motorsykkelkj?rere et dekk med racingblandinger. Den er tilgjengelig i et 125cc-vennlig spekter av 17-tommers H-kategoriserte st?rrelser (med hastigheter opp til 210 km/t) og racingblandingen i Qualifier-dekkene gir mye feste uten at det g?r p? bekostning av veiegenskapene.
“Vi har lenge ?nsket ? tilby et dekk spesielt for det voksende antallet yngre motorsykkelf?rere som tar sine sm? sportssykler til banene i helgene” sier Sharon Antonaros, markedsdirekt?r i Dunlop Europe. “De trenger ett sett med rimelige dekk som kan gi sikkerhet og grep p? veien, men som ogs? tilbyr ytelsen de trenger p? banen”.
Hvis du er en ung motorsyklist p? jakt etter en racingopplevelse, stabilitet, respons og den p?liteligheten du trenger for ? finne dine grenser, og alt til en rimelig penge, s? er det beste valget den nye Dunlop Sportmax Qualifier H-kategorien. De er tilgjengelig n?, over hele Europa.
110/70 R 17 54H TL
120/60 R 17 55H TL
120/70 R 17 58H TL
150/60 R 17 66H TL
160/60 R 17 69H TL
Goodyear Dunlop Nordic er en forretningsenhet som representerer ?tte land i Norden og Baltikum, med hovedkontor i Stockholm. Goodyear Dunlop Nordic best?r av omtrent 140 ansatte, og en del av produkttestingen finner sted i de nordlige delene av Finland og Sverige. Goodyear- er én av verdens ledende dekkprodusenter. Goodyear har omtrent 70,000 ansatte og produserer sine produkter p? mer enn 60 anlegg i 25 land over hele verden. Dunlop- er en av verdens ledende produsenter av h?ykvalitets- og ultrah?ykvalitetsdekk med en imponerende suksesshistorie innen motorsport. Dunlops omfattende motorsportserfaring har f?rt til nyskapende teknologier for dekk som produseres for hverdagskj?ring. Og Fulda, Sava, Kelly och Debica.

Hvis du vil ha mer informasjon om Goodyear kan du g? til www.goodyear.com. Hvis du vil ha mer informasjon om Dunlop kan du g? til www.dunlop-tires.no eller www.dunlopmotorcycle.eu.
Vedlagte filer
Word-dokument

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy


Tagi: #C3 Picasso   #Honda Jazz   #Opel Meriva   #Steve Kimber