Biler

Hyundai holder farten

16-03-2011 17:21 CET Hyundai Motor Norway AS

Bilde: Hyundais nye stasjonsvogn i40,som kommer til Norge til sommeren.
Hyundai holdt farten ogs? i februar med en markedsandel i Europa p? 2,9 prosent og 3,7 prosent i Norge. I f?lge tall fra ACEA ?kte Hyundai antall registreringer med 12,5 prosent i forhold til i fjor, mens markedet totalt sett hadde en ?kning p? 1,4 prosent. Dette er 26. m?ned p? rad at Hyundai ligger over bransjegjennomsnittet i Europa. I l?pet av ?rets to f?rste m?neder har Hyundai solgt 57.767 biler i Europa, hvorav 784 i Norge. Fjor?rets nye modeller ix35 og ix20, utviklet i og for Europa, spiller en stor rolle i Hyundais suksess.
– Dette er hyggelige tall som gir oss store forventninger for introdusjonen av stasjonsvognen i40 og sporstkup?en Velloster, sier PR-sjef Morten Brusletto hos Hyundai. De nye modellene vil bekrefte v?r satsing p? kvalitet, drivstoff?konomi, lavt utslipp og valuta for pengene, sier han.
Kilder: ACEA (European Automobile Manufacturers Association) og OFV (Opplysningsr?det for Veitrafikken AS)
Hyundai Motor Company i Korea er verdens femte st?rste bilprodusent med ca 78.000 ansatte. Hyundai er representert i 193 land med ca 6.000 forhandlere. I Norge har selskapet ca. 65 forhandlere og har solgt over 70.000 biler siden merket kom til landet i 1992.
Vedlagte filer
Word-dokument

A to już wiesz?  Quick and easy: get the right battery with the VARTA? Automotive app

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy