Biler

Hyundai signerer avtale om brenselcellebiler i Tyskland

Bildet viser Dr. Klaus Bonhoff fra NOW GmbH, Dr. Hyun Soon Lee fra Hyundai og Patrick Schnell fra Clean Energy Partnership
Hyundai har signert en avtale (MOU) med Clean Energy Partnership (CEP) i Tyskland for ? fremme utbredelsen av brenselcellebiler i landet. Den tyske regjeringen har i samarbeid med flere nasjonale partnere satt opp et nasjonalt innovasjonsprogram (NAP) for ? st?tte innf?ringen av brenselcelleteknologi i Tyskland. Programmet har et budsjett p? 1,4 milliarder euro i perioden 2007 til 2016 og det er dette samarbeidet Hyundai n? blir en del av som deltager i Clean Energy Partnership.
Avtalen kommer etter at Hyundai i januar signerte en avtale med Norge og tre ?vrige nordiske land for ? teste brenselcellebiler i det europeiske markedet.
Se vedlagte pressemeldinger og linker.
Hyundai Motor Company i Korea er verdens femte st?rste bilprodusent med ca 75.000 ansatte. Hyundai er representert i 193 land med ca 6.000 forhandlere. I Norge har selskapet ca. 65 forhandlere og har solgt over 70.000 biler siden merket kom til landet i 1992.
Vedlagte filer
Word-dokument

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy