Biler

Sigmund Aasen AS velger Hyundai

Bilforhandleren Sigmund Aasen AS i Arendal blir fra 1. mai eneforhandler av Hyundai.
– ? forhandle kun ett merke gir oss muligheten til ? lage en ny og st?rre bilutstilling og vise hele Hyundais bredde av modeller i lokalene v?re, sier Svein Olav Aasen, daglig leder i selskapet. – Vi har de siste ?rene fulgt Hyundais fremgang til ? bli verdens femte st?rste bilprodusent og vi mener fremtiden ligger her for oss, sier Aasen. Selskapet har siden 1967 ogs? v?rt forhandler av Mazda, men dette samarbeidet opph?rer n?.
– Hyundai og Sigmund Aasen AS har sammenfallende ambisjoner om vekst og ?kte markedsandeler, og en vilje til ? satse p? Hyundai i Arendal, sier Salgs- og markedssjef Bogdan Lis i Hyundai Motor Norway. ? Vi er sv?rt glad for Sigmund Aasens beslutning om ? satse kun p? Hyundai, med m?l ? utvikle v?r merkevare lokalt. Sammen ?nsker vi ? utvikle et signalanlegg hvor kunden kan oppleve Hyundai i sine rette omgivelser, sier Lis.
Firmaet Sigmund Aasen AS i Arendal har solgt mange ulike bilmerker siden etableringen i 1958. Selskapet har v?rt Hyundai-forhandler siden 1995.
For ytterligere informasjon kontakt Svein Olav Aasen p? telefon 93 29 88 16.
Hyundai Motor Company i Korea er verdens fjerde st?rste bilprodusent med ca 75.000 ansatte. Hyundai er representert i 193 land med ca 6.000 forhandlere. I Norge har selskapet ca. 65 forhandlere og har solgt over 70.000 biler siden merket kom til landet i 1992.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy


Tagi: #Goodyear Dunlop Nordic   #Henk Van Tuyl   #IAA   #Og Fulda