Biler

Hyundais sportskupe til Europa

Hyundais nye sportskupe Veloster blir presentert p? bilmessen i Geneve i mars. Bilen, hvis fremste kjennetegn er tre d?rer, har en 140 hk 1,6 liters bensinmotor med fire sylindere. Med ISG (Idle Stop & Go) blir CO2 utslippet 132 g/km. Bilen kommer med seks-trinns gearkasse og Hyundais f?rste dobbel-clutch girkasse.
Veloster er 4,22 meter lang og 1,39 meter h?y. I tillegg til de tre d?rene, en ekstra p? h?yre side for ? lette adkomsten til de to baksetene, har bilen bakluke til et lasterom med kapasitet p? 320 liter.
-Veloster er en sporty bil som forventes ? bygge v?r merkevare og appelere til nye kundegrupper for Hyundai, sier PR-manager Morten Brusletto. – Sporty utseende og praktiske l?sninger gj?r at vi tror p? et salg av 20.000 biler i Europa, hvorav 150 stk i Norge, sier han.
Se vedlagte pressemelding for mer informasjon om Veloster.
Hyundai Motor Company i Korea er verdens femte st?rste bilprodusent med ca 75.000 ansatte. Hyundai er representert i 193 land med ca 6.000 forhandlere. I Norge har selskapet ca. 65 forhandlere og har solgt over 70.000 biler siden merket kom til landet i 1992.
Vedlagte filer
Word-dokument

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy