Biler

Hyundai lanserer ny stasjonsvogn

Den nye Hyundai i40 f?r verdenspremiere p? bilmessen i Geneve i mars. Stasjonsvognen er designet og utviklet p? Hyundais designsenter i Tyskland og videref?rer designspr?ket “fluidic sculpture” som ble lansert med ix35 og senere fulgt opp av ix20. Hyundai i40 skal by p? premium verdier og h?y kvalitetsf?lelse til en akseptabel pris og blir en utfordrer b?de til Toyota Avensis, Ford Mondeo og VW Passat. Bilen er 4,7 meter lang og har en bagasjekapasitet p? 553 liter med passasjerer i baksetet og 1.719 liter med baksetene nedsl?tt.
Hyundai i40 kommer med b?de bensin og dieselmotor p? 115 – 177 hk med manuell eller automatisk girkasse. Hyundais nye stasjonsvogn f?r ISG (Idle Stop & Go) og CO2 er 113g/km med 1,7 liters motor p? 115 hk.
Bilen vil komme i salg fra sommeren 2011, med Hyundais trippelgaranti p? fem ?r uten kilometerbegrensning.
– Vi har h?ye ambisjoner med i40 b?de i Europa og Norge, sier adm. direkt?r Tom Normann hos Hyundaiimport?ren. – Bilen kommer i butikkene i sommer som stasjonsvogn og vi tror mange nye kunder vil falle for denne modellen. I Norge planlegger vi ? selge ca 1.000 stk i 2011 og i Europa regner vi med ? selge totalt 60.000 biler i 2012, sier han.
Av utstyr p? bilen kan nevnes parkeringsassistent, oppvarmet ratt, navigasjon og ryggekamera, ventilasjon i forsetene og varmeseter som kan legges ned for baksetepassasjerer.
For ytterligere informasjon se vedlagte pressemelding.
Hyundai Motor Company i Korea er verdens femte st?rste bilprodusent med ca 75.000 ansatte. Hyundai er representert i 193 land med ca 6.000 forhandlere. I Norge har selskapet ca. 65 forhandlere og har solgt over 70.000 biler siden merket kom til landet i 1992.
Vedlagte filer
Word-dokument

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy