Biler

Hyundai satser p? rallycross

Hyundais nye rallycrossbil, basert p? den nye sportscoupeen Veloster, ble lansert p? bilmessen i Chicago 9. februar. Bilen er bygget i samarbeide med Rhys Millen Racing og Red Bull. Den har 500 hester med drift p? alle fire hjul. Bilen vil ogs? bli produsert i en rallyversjon som skal kj?res av Marcus Dodd og Robbie Maddison. Begge bilene skal delta i ?rets Summer X Games, kj?rt av Millen og Maddison. En to-hjulsdrevet versjon vil ogs? bli produsert for det amerikanske rallycrossmesterskapet.
Les mer om bilen, Rhys Millen, Robbie Maddison og Marcus Dodd i vedlagte pressemelding fra Hyundai Motor America.
Hyundai Veloster er forventet ? komme til Norge v?ren 2011.
Hyundai Motor Company i Korea er verdens fjerde st?rste bilprodusent med ca 75.000 ansatte. Hyundai er representert i 193 land med ca 6.000 forhandlere. I Norge har selskapet ca. 65 forhandlere og har solgt over 70.000 biler siden merket kom til landet i 1992.
Vedlagte filer
Word-dokument

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy


Tagi: #Hakka-konsept Nokian Tyres   #Nokian Aramid Sidewall-teknikk   #Nye Nokian Hakkapeliitta   #SUV