Biler

Hyundai lanserer to nye modeller i Geneve

Den nye i40, Sonatas arvtager i D-segmentet, f?r verdenspremiere p? bilmessen i Geneve i mars. Stasjonsvognen er designet og utviklet p? Hyundais designsenter i Tyskland og f?lger opp Hyundais strategi med premium verdier og h?y kvalitetsf?lelse til en akseptabel pris. Hyundai i40 bringer ogs? videre designspr?ket “fluidic sculpture” som ble lansert med ix35 og senere fulgt opp av ix20. Designspr?ket kan tydelig sees i interi?ret p? vedlagte bilde. Bilen vil komme i salg fra sommeren 2011, inkludert Hyundais trippelgaranti p? fem ?r uten kilometerbegrensning.
Hyundais nye tre-d?rs (1+2 d?rer) sportskup? (2+2 seter) med navn Veloster vil ogs? bli vist i Geneve, for f?rste gang i Europa.
Hyundai vil ogs? vise konseptbilen Curb, som vakte oppsikt p? bilmessen i Detroit i januar. Det er en s?kalt Urban Activity Vehicle (UAV) og er et utstillingsvindu for Hyundais telekom-teknologi Blue Link.
Hyundais pressekonferansen p? bilmessen i Geneve vil finne sted kl. 12:30, tirsdag 1. mars i Hall 1.
Se ogs? vedlagte pressemelding fra Hyundai Motor Europe.
Hyundai Motor Company i Korea er verdens fjerde st?rste bilprodusent med ca 75.000 ansatte. Hyundai er representert i 193 land med ca 6.000 forhandlere. I Norge har selskapet ca. 65 forhandlere og har solgt over 70.000 biler siden merket kom til landet i 1992.
Vedlagte filer
Word-dokument

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy


Tagi: #Herrene Srinivasa   #India   #Korea   #Santa Fe