Biler

Hyundai med omfattende garantipakke

03-02-2011 17:47 CET Hyundai Motor Norway AS Hyundai redegj?r for sin trippegaranti uten kilometerbegrensning

I disse dager lanserer stadig flere bilimport?rer fem ?rs garanti med kilometerbegrensning. Hyundai har hatt fem ?rs garanti i flere ?r, og kan vise til en trippelgarantipakke uten kilometerbegrensning som best?r av f?lgende:
1. Fem-?rs garanti uten kilometerbegrensning.
2. Fem ?rs garanti p? orginale Hyundai-deler som blir skiftet ut p? merkeverksted.
3. Fem ?rs fri veihjelp ? hvor i inng?r en mobilitetsgaranti som inkluderer leiebil ved reparasjonstid over 24 timer og/eller transport til videre bestemmelsessted
B?de punkt 1 og 2 er Hyundai alene om p? det norske markedet.
Hyundais garantiprogram er et uttrykk for Hyundais tro p? egen kvalitet, og for kunden en sikkerhet for et forutsigbart og enkelt bilhold. Ved normal bruk og oppf?lging av serviceprogrammet vil garantien dekke alle feil som m?tte oppst?, med unntak av normale slitasjedeler.
Delegarantien en ekstra sikkerhet utover nybilgarantien for deler som m? skiftes ut for kundens regning. Delegarantien er ikke betinget bilens alder, modell eller bruksomr?de og gjelder alle biler solgt etter 1. januar 2010.
For at garantien skal gjelde plikter kunden ? f?lge foreskrevet serviceprogram for den gitte bilmodell hos et Hyundaiverksted eller et annet autorisert bilverksted. Hvis man velger ? benytte et merkel?st verksted, m? kunden dokumentere at utf?rt service er utf?rt i henhold til fabrikantens anvisninger og at denne inneholder de samme punktene som en service utf?rt av et Hyundaiverksted.
Hyundais fem ?rs- nybilgaranti dekker feil som oppst?r under normale kj?reforhold. Garantien dekker ikke feil som er for?rsaket av skade pga uhell eller ulykke eller unormal bruk. Slitedeler og forbruksdeler som skiftes p? service er heller ikke inkludert, som eksempelvis: drivstoffilter, luftfilter, oljefilter, kupefilter, tennplugger, remmer, vindusviskere og bremseklosser.
For taxi er nybilgarantien tre ?r/100.000 km med en spesiell drivverksgaranti p? tre ?r/300.000 km. For varebilen H1 er nybilgarantien fem ?r/100.000km.
Hyundai Motor Company i Korea er verdens fjerde st?rste bilprodusent med ca 75.000 ansatte. Hyundai er representert i 193 land med ca 6.000 forhandlere. I Norge har selskapet ca. 65 forhandlere og har solgt over 70.000 biler siden merket kom til landet i 1992.

A to już wiesz?  Nordmenn satte ny verdensrekord i ?konomikj?ring. Kautokeino - Oslo p? én tank bensin

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy