Biler

Hyundai lanserer ny Grandeur

Hyundai lanserer n? femte generasjon av sin toppmodell Grandeur i Korea med 2,4 og 3,0 liters GDI motor med henholdsvis 210 og 270 hk. Bilen har en seks-trinns girkasse. Grandeur har nytt utseende og nye sikkerhets- og komfortdetaljer, bl.a. ni airbagger, parkeringsassistent og elektronik brekk. Modellen har solgt i 1,25 millioner eksemplarer siden 1986, s? det koreanske selskapet har store forventninger til bilen. – Dette skal bli en ledende premium sedan i markedet og Hyundai forventer ? selge 100.000 av modellen i 2011, sa Hyundaisjef Steve S. Young p? lanseringen.
For ytterligere informasjon se vedlagte pressemelding.
GDI: Gasoline Direct Injection
Hyundai Motor Company i Korea er verdens fjerde st?rste bilprodusent med ca 75.000 ansatte. Hyundai er representert i 193 land med ca 6.000 forhandlere. I Norge har selskapet ca. 65 forhandlere og har solgt over 70.000 biler siden merket kom til landet i 1992.
Vedlagte filer
Word-dokument

Similar Posts