Biler

Ny sportscoupe fra Hyundai

Hyundai har lansert sin nye sportscoupe (2+2) med tre d?rer p? bilutstillingen i Detroit. Bilen har Hyundais nye BlueLink kommunikasjonssystem med internettradio og touch-screen skjerm. Bilen f?r en firesylinderet 1,6 liters GDI motor med 138 hk. Girkassen er en manuell sekstrinns eller en halvautomatisk dual-clutch transmission.
Veloster skiller seg ut fra andre biler i denne klassen med sine tre d?rer, én p? f?rersiden og to p? passasjersiden. Denne l?sningen gj?r det enkelt b?de for passasjerer og f?rer og komme inn og ut av bilen.
Veloster har Hyundais hexagonale front og LED lys foran. Bilen kan ogs? f?s med et stort panorama soltak. Modellen kommer med 17 tommers hjul, men kan ogs? utstyres med 18 tommers hjul.
For ytterligere informasjon se vedlagte pressemelding.
GDI: Gasoline Direct Injection
Hyundai Motor Company i Korea er verdens fjerde st?rste bilprodusent med ca 75.000 ansatte. Hyundai er representert i 193 land med ca 6.000 forhandlere. I Norge har selskapet ca. 65 forhandlere og har solgt over 70.000 biler siden merket kom til landet i 1992.
Vedlagte filer
Word-dokument

Similar Posts