Turisme

Presselansering av ?rets julefrimerker

Posten inviterer til presselansering av ?rets julefrimerker torsdag 6. november klokken 15.00 i Posthuset, Biskop Gunerius? gate 14 i Oslo.

Motivene for julefrimerkene er S?lvguttene og Putti Plutti Pott.
Vi ber om at p?melding til pressekonferansen skjer til epostadresse [email protected]

Posten Norge AS er et nordisk post- og logistikkonsern som utvikler og leverer helhetlige l?sninger innenfor post, kommunikasjon og logistikk i Norden. Konsernet m?ter markedet med to merkevarer, Posten og Bring. Posten betjener privatkunder i det norske markedet og har ansvaret for daglig postdistribusjon og det landsdekkende salgsnettet med over 1400 salgssteder i Norge. Bring retter seg mot bedriftskunder innen post og logistikk i Norden og best?r av forretningsomr?der med ulik spisskompetanse. 0000

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy