Norwegian stakk av med tre priser under den prestisjetunge Passenger Choice Awards ? inkludert ?beste flyselskap i Europa?

Norwegian vant hele tre priser under den prestisjetunge Passenger Choice Awards i California i natt. Flyselskapet ble k?ret til beste selskap i Europa og fikk pris for sitt gratis WiFi om bord. I tillegg vant selskapet en pris for sin unike karttjeneste p? Dreamliner-flyene.
Norwegian stakk av med hele tre priser under den prestisjetunge Passenger Choice Awards i California i natt. Flyselskapet vant kategoriene ?Best in region: Europe? og ?Best Inflight Connectivity and Communications? for gratis WiFi om bord. Det er tredje ?ret p? rad Norwegian vinner en Passenger Choice Award for sin internettjeneste om bord. Norwegian vant ogs? en ?Best Single Achievement Award? for karttjenesten om bord alle sine Dreamlinere.
Flyselskapet konkurrerte mot Austrian Airlines, Iberia, Turkish Airlines og Virgin om ? bli Europas beste flyselskap og mot Alaska Airways, Emirates, Jet Blue og Virgin America i kategorien ?Best Connectivity and Communications?. I utmerkelsen ?Best Single Achievement?, hvor Norwegian vant for sin unike karttjeneste, slo Norwegian Air Canada, Air France/KLM, Virgin America og Delta Airlines.
– Vi er veldig takknemlige og stolte over disse anerkjennelsene, spesielt fordi det er kundene selv som har gitt sine stemmer til Norwegian. Jeg vil takke v?re passasjerer som har valgt ? fly med Norwegian og ikke minst til v?re hardt arbeidende og dedikerte medarbeidere over hele verden; i luften, p? bakken og p? kontorene, som gj?r sitt ytterste hver dag hele ?ret for ? gi passasjerene en god reiseopplevelse, sier Norwegians administrerende direkt?r Bj?rn Kjos.
– Passenger Choice Awards uten tvil en av de mest imponerende og omfattende passasjerunders?kelsene, sier Dominic Green, leder av APEX Events & EXPO.

Om Passenger Choice Awards
Passenger Choice Awards ble opprettet av Airline Passenger Experience Association (APEX) for ? gi en stemme til flypassasjerene. Det er en omfattende k?ring hvor flypassasjerene gjennom sp?rreunders?kelser p? nett selv bestemmer hvem som skal vinne de ulike kategoriene.
Kontakt for pressen:
Informasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen, tel. 45 45 60 12

Norwegian er Skandinavias nest st?rste flyselskap og det tredje st?rste lavprisselskapet i Europa. I dag opererer Norwegian 417 ruter til 126 destinasjoner i Europa, Nord-Afrika, Midt?sten, Thailand og USA. Norwegian frakter over 20 millioner passasjerer i ?ret. Selskapet er b?rsnotert (2003) og har om lag 4 500 ansatte. Norwegian har 98 fly i fl?ten med en gjennomsnittsalder p? 4,8 ?r (per januar 2014). Norwegian faser l?pende inn nye, mer milj?vennlige fly og har en en av de mest moderne fl?tene i Europa. Norwegian har blitt k?ret til Europas beste lavprisselskap av anerkjente SkyTrax World Airline Awards b?de i 2013 og 2014. Det er flypassasjerene selv som bed?mmer over 200 flyselskaper over hele verden i det som er betegnes som den mest prestisjefylte anerkjente prisutdelingen i flybransjen.
F?lg Norwegian p? Facebook her.
F?lg Norwegian p? YouTube her.

Authors
Top