Biler

Aaby Auto AS blir eksklusiv forhandler av Hyundai i Asker og B?rum

Bilde: Haakon Aaby, Aaby Auto AS.
Aaby Auto AS p? Skui har besluttet ? satse kun p? Hyundai i Asker og B?rum etter 16 ?r med Hyundai og 22 ?r med Mazda.
– Vi har solgt Hyundai siden 1995, og har fulgt Hyundais utvikling i Norge hele tiden. Det er et merke i sterk vekst, globalt og ikke minst i Norge med et stadig sterkere og voksende produktspekter, sier Haakon Aaby, daglig leder i selskapet. – I Aaby Auto er vi sikre p? at vi kan tilfredsstille v?re kunders behov og ?nsker bedre ved ? fokusere 100 prosent p? Hyundai, sier Aaby videre. Samtidig understreker han at Aaby Auto vil fortsette som merkeverksted for Mazda
Aaby Auto ble startet i 1982, og har 16 ansatte. Selskapet har som m?l ? selge 225 nye Hyundai i 2011, men anlegget i B?rum har kapasitet p? ca 350 nye biler. ? Vi har b?de ?nske og kapasitet til ? ?ke antallet solgte biler i takt med Hyundai sin vekst i markedet, sier Aaby.
– Hyundai og Aaby Auto har sammenfallende ambisjoner om ?kte markedsandeler, og en vilje til ? satse p? Hyundai i Asker og B?rum, sier Salgs- og markedssjef Bogdan Lis i Hyundai Motor Norway. ? Vi er sv?rt glad for Aaby Autos beslutning om ? satse kun p? Hyundai, med m?l ? utvikle Hyundais merkevare lokalt. Sammen med Aaby ?nsker vi ? utvikle et signalanlegg hvor kunden kan oppleve Hyundai i sine rette omgivelser, sier Lis.
Hyundai Motor Company i Korea er verdens fjerde st?rste bilprodusent med ca 75.000 ansatte. Hyundai er representert i 193 land med ca 6.000 forhandlere. I Norge har selskapet ca. 65 forhandlere og har solgt over 70.000 biler siden merket kom til landet i 1992.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy