Biler

EasyPark og Q-Park lanserer telefonparkering p? 70.000 p-plasser

EasyPark og Q-Park lanserer n? i samarbeid den sterkt etterspurte tjenesten telefonparkering. Tjenesten gir den parkerende muligheten til smidig og rettferdig etterskuddsbetaling av sin parkering. Tjenesten er i dag etablert i de fleste kommuner med avgiftsbelagt parkering og hos de aller fleste seri?se private p-selskap.
Med EasyPark starter bilisten enkelt parkeringen via mobiltelefonen. Tjenesten tillater den parkerende ? styre sin parkering fra mobilen. Dvs at bilisten enkelt kan forlengeog avslutte sin parkering etter eget ?nske da den enkelte mottar et kostnadsfritt sms varsel 15 min f?r p-tiden utl?per. EasyPark tjenesten tilbyr fleksible betalingsl?sninger knyttet opp mot b?de kredittkort, bensinkort, spesifisert faktura og mobilregning.
?Q-Park, et av Norges st?rste parkeringsselskaper, har valgt ? inng? avtale medEasyPark for ? gi v?re kunder enda en alternativ m?te ? betale sin parkering p?, nemlig med mobilen. Den teknologien og tjenesten som EasyPark har utviklet gjennom flere ?r har etter hvert f?tt et godt fotfeste blant parkerende i flere store byer, b?de i innland og utland. Vi gleder oss til ? kunne tilby denne tjenesten til v?re kunder ogser frem til et godt samarbeid med EasyPark i ?rene som kommer.?, sier ToneWicklund-Hansen, adm Dir i Q-Park.
EasyPark sin tjeneste er tilrettelagt for b?de privatpersoner og bedrifter. Alle transaksjoner og p-kostnader samles, spesifiseres og frigj?r dermed b?de tid og penger for bedriften da denne ikke lenger trenger ? bruke un?dvendig tid p? administrasjon og refusjon av p-utgifter. Fakturaene er godkjente for revisjon og regnskap og bedriften f?r et meget godt overblikk over alle utgifter som har med parkering ? gj?re. For den ansatte inneb?rer EasyPark en ?kt frihet og fleksibilitet som gj?r det enklere for den enkelte ? konsentrere seg om sine arbeidsoppgaver fremfor ? bekymre seg for p-tid, kranglete p-automater og truende b?ter.
?EasyPark er stolte av ? kunne presentere et fullbyrdet samarbeid med Q-Park da viopplever en sterk ettersp?rsel i markedet etter tjenesten. EasyPark ?ker dermed sindekning p? landsbasis med rundt 70.000 plasser og vi h?per n? at resten av parkerings-Norge som enda ikke har denne tjenesten vil kaste seg rundt ? se behovet i markedet?,sier Erik Oskar Audunhus, forretningsutvikler i EasyPark.
Om du har sp?rsm?l, vennligst kontakt:
EasyPark AS
Erik Oskar Audunhus, Business Developer
+47 99 50 70 32 | [email protected]
EasyPark tilbyr tjenester som gj?r parkering mye enklere, mer effektivt og ?konomisk for s? vel bilister, bedriftene de jobber forog parkeringsoperat?rene. Tjenestene tilbys gjennom egne virksomheter eller via samarbeidspartnere. EasyPark har 85 ansattefordelt p? kontorer i Norge, Sverige, Danmark, Finland og Tyskland. For mer informasjon g? til www.easypark.no.
Vedlagte filer
PDF-dokument

Similar Posts